Mesajul Bisericii


Când am început lucrarea de construcţie a noului locaş de închinare, primul pas al punerii în practică a acestui vis a fost…rugăciunea.Acest lucru nu va surprinde pe niciun credincios, dar am vrea să fie un îndemn pentru sceptici. Am încredinţat întreaga lucrare în mâna Domnului, şi dacă mai există îndoieli în privinţa credincioşiei lui Dumnezeu, realitatea le va spulbera.

Da, Dumnezeu ne-a răspuns la rugăciuni şi iată că într-un timp relativ scurt, şi sfidând criza economică din jur, biserica s-a înălţat şi a fost acoperită. Mai sunt încă multe de făcut, dar noi ştim că Cel care ne-a fost alături până acum, ne va fi alături şi în continuare. Fiind însă la ora bilanţului, şi ,deasemeni, încântaţi de ceea ce vedem, vrem să venim cu mulţumirile noastre. Îi mulţumim, deci, Domnului pentru sprijinul acordat, dar şi pentru că El se va implica şi pe mai departe în această luicrare. Glorie Lui!

Dar pentru că mâinile Domnului poartă nume, au chipurile unor fraţi, surori, prieteni, am vrea ca mulţumirile noastre să se îndrepte şi către aceştia. Mulţumim şi ne rugăm Domnului să-i răsplătească pe toţi acei care şi-au dovedit râvna participând la diversele lucrări de pe şantierul bisericii. Mulţumim, de asemeni, tuturor fraţilor, surorilor, prietenilor, care din dragoste pentru Domnul şi lucrarea Lui, şi-au dovedit dărnicia făcând donaţii. Toate acestea au fost binevenite şi ne rugăm ca Domnul să-i binecuvânteze şi să-i răsplătească. A fost un efort conjugat, cu rezultate notabile, dar în toate am văzut mâna Domnului.

Am vrea ca mulţumirile noastre calde, sincere, să fie la fel primite de cei cărora le sunt adresate, asigurându-i că rugăciunile noastre îi vor însoţi mereu. Aşadar, mulţumiri tuturor, şi…mergem mai departe! Domnul să fie glorificat. Vulcan, 24 decembrie 2013 Pastori:Filip Cazacu & Daniel Nedelea

Un gând despre „Mesajul Bisericii

  1. fratilor ma bucur ca dumnezeu va binecuvintat in scurt timp cu oasa frumoasa biserica pentru ca noi stam de12 ani intro casa cu chirie am dori si noi o casa de adunare dar de cite ori neam propus ceva neam lovit de lipsa financiara rugativa si pentru noi ,,,biserica betania nr 2 din blaj jud alba domnul sa va asculte rugaciunea amin

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.