Anunturi


Slujbele din Biserica Maranata Vulcan vor reîncepe din data de 02 Decembrie 2020. Programul slujbelor va fi următorul:

Miercuri ora 18:00 – Rugăciune

Joi ora 18:00

Duminică ora 09:00 și 17:00

Vă așteptăm intr-un număr cât mai mare să ne bucurăm impreună în Casa Domnului. Nu uitati de regulile impuse de perioada de pandemie: distantare,purtat mască,dezinfectarea mâinilor.

Fiți binecuvântați!

Începând cu data de 19 noiembrie 2020, slujbele din Biserica Penticostală Maranata Vulcan vor fi intrerupte pentru o perioadă de 2 (două) săptămâni, deci până la data de 06 decembrie 2020. Această hotărâre a venit în urma deciziei luată de Comitetul Bisericii. Vom continua să mijlocim in rugăciunile noastre mai departe pentru buna organizare și funcționare a Bisericii Maranata. Vom aduce înaintea Domnului și pe cei bolnavi,ca Domnul să se atingă de trupurile lor și să lase vindecare și mângâiere.

NU UITATI……..LIPSA SLUJBELOR ÎN BISERICĂ NU ÎNSEAMNĂ ȘI LIPSA RELAȚIEI CU DUMNEZEU, A FIECĂRUIA DINTRE NOI. CONTINUAȚI SĂ VĂ RUGAȚI, CONTINUAȚI SA CÂNTAȚI ,CONTINUAȚI SĂ VĂ BUCURATI ȘI SĂ ADUCEȚI LAUDE DOMNULUI PRIN ORICE MIJLOACE DE CARE DISPUNETI!

Fiți binecuvântați!

Duminică 01 Noiembrie 2020 de la ora 10:00 in Biserica Crestină Penticostală „Maranata” Vulcan va avea loc cina Domnului vă așteptăm pe toți cei care ați făcut legămant cu Domnul și sunteti pregătiți sa participați impreună cu noi la acest eveniment important in viața unui credincios, de a sta la masă cu Domnul.