MUZICĂ CREŞTINĂ MP3

Decean – Misiune posibila


Cea mai longeviva trupa romaneasca din muzica crestina contemporana, cu o discografie pe masura, Decean marcheaza inceputul de deceniu cu un material de calibru 2010. Avand in spate experienta matura a interactiunii cu publicul, vorbim probabil de formatia cu cele mai multe credite pentru o aparitie discografica live in acest mediu. Albumul se numeste “Misiune posibila” si cuprinde 13 piese prestate de trupa Decean in cadrul conferintei Torent 2009 din Cluj Napoca.

Abordarea este tipica atmosferei de “lauda si inchinare”, totusi cu o nota mare de originalitate data in primul rand de faptul ca majoritatea pieselor sunt compozitii semnate de membrii sau apropiatii trupei. Ambientul creat este variat iar efectul complet revigorant, fie ca e vorba de piese deja cunoscute publicului(“Aceasta e”, “Adonai”, etc.), sau piese prezentate pentru prima data cu prilejul acestui concert(“Ma-nchin” sau “Maretul Har”- intr-o interpretare inedita).

Prima intalnire cu “Decean- Misiune posibila” atrage atentia asupra inspiratei colaborari la nivel tehnic cu valorile de top din ceea ce deja putem numi media crestina romaneasca. E un produs reusit pornind de la calitatea inregistrarii si a procesarii, trecand prin redarea cu naturalete a vibratiei publicului si culminand cu prezentarea conceptului si identitatii trupei. Ne bucuram asadar de dinamica pe care o castiga muzica romaneasca prin contributia acestui material pe plan creativ si calitativ in general.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.