Carti Recomandate

Carte crestina – Viata fara limite de Nick Vujicic


Libraria Maranatha va pune la dispozitie o noua carte crestina de exceptie: Viata fara limite de Nick Vujicic. Este o carte crestina noua. ,,Viata fara limite” este o carte in care autorul binecunoscut publicului crestin roman, isi prezinta viata fara maini si fara picioare. In aceasta carte crestina autorul prezinta cum a putut sa treaca peste acest mare handicap si sa faca ceva maret cu viata lui. De asemenea, in aceasta carte crestinaautorul ii incurajeaza pe tineri si nu numai, sa treaca peste orice obstacol al vietii numai cu ajutorul lui Dumnezeu si sa priveasca dincolo de piedicile vietii.

Adesea simtim ca viata este nedreapta. Greutatile si imprejurarile potrivnice ne pot face sa ne indoim de noi insine si ne aduc la disperare. Dar in aceasta carte crestina autorul ne indrepta privirea spre Sfanta Scriptura care ne invata sa consideram ca pe o mare bucurie cand trecem prin felurite incercari. In aceasta carte crestine autorul ne ofera o lectie pe care Nick Vujicic s-a luptat multi ani la rand sa o invete si careia in cele din urma i-a dat de capat. Desi, imediat dupa nastere, nici macar parintii lui nu au crezut ca pentru cineva, fara maini si fara picioare, poate exista speranta sau viitor ori ca poate trai o viata normala sau productiva, iata ca viata lui intrece cu mult orice asteptari.
In aceasta carte crestina ,,Viata fara limite”, Nick Vujicic iti impartaseste cum poti sa intrezaresti o raza de speranta chiar si in incercari dificile sau in necazuri chinuitoare. Mesajul din aceasta carte crestina iti va lumina cararea ce duce de cealalta parte a durerii, acolo unde, odata ajuns, vei fi mai puternic, mai determinat, mai echipat sa urmaresti viata pe care ti-o doresti si, cine stie, poate chiar sa gasesti o viata ce trece dincolo de ceea ce ti-ai fi putut imagina vreodata.
Daca ai dorinta si pasiunea de a face ceva, ceva ce este dupa voia lui Dumnezeu, vei reusi, spune el. Este o afirmatie indrazneata pe care autorul o face in aceasta carte crestina, careia nici autorul insusi nu i-a dat intotdeauna crezare. Dar daca astazi pe fata lui se poate citi bucurie, aceasta este rezultatul calatoriei sale pana in prezent. N-a avut de la inceput tot ce avea nevoie, asa ca de-a lungul drumului a trebuit sa dobandeasca anumite trasaturi importante.

Libraria Crestina Maranatha

www.librariamaranatha.ro

Categorii:Carti Recomandate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s