Anunţ; Sărbătoarea mulţumirii


pizap.com15403757154751

Duminică,28.10.2018,Biserica Creştină Penticostală ,,Maranata” Vulcan,în cadrul programelor de la orele 10:00 și 18:00,va veni cu mulţumire înaintea Domnului pentru toate binecuvântările de peste an.
Sărbătoarea roadelor,sărbătoarea mulţumirii la Maranata Vulcan împreună cu Grupul HRISTIC.

,,Iată că plugarul aşteaptă roada scumpă a pământului,şi aşteaptă cu răbdare până primeşte ploaie timpurie şi târzie…”
Iacov 5;7b

Avem atât de multe motive să fim nemulțumiți! Ne nemulțumesc conducătorii, condițiile de trai, locurile de muncă, câteodată suntem nemulțumiti de oamenii care ne înconjoară sau chiar de familiile pe care le avem. Nu conștientizăm ca avem cel puțin tot atâtea motive de mulțumire! 

Te invit duminică, la Sărbătoarea Mulțumirii, să descoperim împreună, dacă suntem oameni multumiți sau nu și să aflăm răspunsul la următoarele întrebări: Ce implicații are nemulțumirea pentru sufletele noastre? Cum putem deprinde mulțumirea într-o lume plină de neajunsuri?

Multumirea nu trebuie sa fie doar o zi din an in care sa fii recunoscator pentru toate binecuvantarile lui Dumnezeu, dar putem sa folosim o zi pentru a ne rededica in ce priveste RODIREA noastra pentru Dumnezeu, avand ca punct de plecare chiar acele binecuvantari pe care le primim. 
ADEVARATA RECUNOSTINTA ESTE ATUNCI CAND IEI BINECUVANTARILE SI LE TRANSFORMI IN ROADA sau cand iei ceea ce Dumnezeu a facut pentru tine si faci tu ceva pentru El.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.