COMUNICAT – Biserica Penticostală Maranata Vulcan


Având în vedere condițiile cerute de Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSSU) cu privire la COVID-19 cât și comunicatul Cultului Creștin Penticostal din 11.03.2020 în care ni s-a recomandat să sprijinim autoritățile statului pentru prevenirea răspândirii COVID-19, comitetul Bisericii Penticostale Maranata Vulcan a decis :

Suspendarea slujbelor de duminică 15 Martie 2020 pentru accesul larg al doritorilor și participanților (atât slujba de dimineață cât și evanghelizarea de după masă)

Dacă sunt persoane care au nevoie de grija pastorală, de a vorbi cu slujitorii bisericii sau chiar să fie vizitați îi rugăm să contacteze personal pastorul responsabil de biserică pentru a se organiza aceste aspecte.

În această perioadă vă încurajăm să folosiți puterea rugăciunii și a părtașiei în familiile voastre, iar în unitate cu ceilalți membri ai comunității

Totodată, vă informam că în această perioadă slujitorii bisericii vă rămân la dispoziție.

Membrii bisericii sunt rugați să respecte deciziile luate de către autoritățile statului și conducerea bisericii cu privire la răspândirea COVID-19.

Rugăm persoanele care prezintă simptome de gripă: tuse, strănut, temperatură, s.a, să nu se sperie, să anunțe medicul de familie, să nu participe la întâlniri sau în locuri aglomerate! De asemenea avem rugămintea ca fiecare persoană să insiste pe măsurile de igienă personală: spălatul des pe mâini bine cu săpun si evitarea atingerii în zona feței cu mâinile neigienizate.

Acum, mai mult ca oricând, biserica poate dovedi că rugăciunea ei nu are nevoie de o clădire sau de elemente ajutătoare. Să ne rugăm pentru noi și familiile noastre. Să ne rugăm pentru cei din jur cuprinși de panică și îngrijorare. Să ne rugăm pentru țară: autorități, medici, specialiști, etc. Să ne rugăm pentru cei suspecți de a fi contactat coronavirusul și pentru cei care deja sunt bolnavi. Să ne rugăm pentru trezire spirituală în aceste vremuri de criză, conștienți că Dumnezeu este în control.

Biserica are acum ocazia, mai mult ca oricând după revoluție, să dovedească faptul că iși merită numele și că nu este legată strict de un loc, o clădire sau de un anumit context fizic în care să funcționeze.

Miercuri 18 Martie 2020 , membrii bisericii sunt invitați la un moment de părtășie prin rugăciune în Casa Domnului

Pentru următoarele duminici vom reveni cu detalii.

Vă mulțumim pentru înțelegere, colaborare și supunere.

Cu aleasă prețuire Conducerea Bisericii

Un gând despre „COMUNICAT – Biserica Penticostală Maranata Vulcan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.