COMUNICAT – Biserica Penticostală Maranata Vulcan


Având în vedere condițiile cerute de Președintele României,Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSSU) și Ministerul Afacerilor de Inerne (MAI) cu privire la COVID-19 cât și comunicatul Cultului Creștin Penticostal din 11.03.2020 în care ni s-a recomandat să sprijinim autoritățile statului pentru prevenirea răspândirii COVID-19, comitetul Bisericii Penticostale Maranata Vulcan a decis :

Suspendarea slujbelor și oricarei activități ce s-ar putea desfășura în incinta bisericii, până la reglementarea situației , la o dată anunțată ulterior.

Membrii bisericii sunt rugați să respecte deciziile luate de către autoritățile statului și conducerea bisericii cu privire la răspândirea COVID-19.

În această perioadă vă încurajăm să folosiți puterea rugăciunii și a părtașiei în familiile voastre, iar în unitate cu ceilalți membri ai comunității

Totodată, vă informam că în această perioadă slujitorii bisericii vă rămân la dispoziție.

În fiecare seară de la orele 21:00, membrii bisericii sunt invitați să participe (fiecare unde se află) la un moment de rugăciune prin care să mijlocim înaintea Domnului pentru situația din țară și chiar de pe întreg mapamondul. 

”Du-te, poporul meu, intră în odaia ta şi încuie uşa după tine; ascunde-te câteva clipe, până va trece mânia! Căci iată, Domnul iese din locuinţa Lui să pedepsească nelegiuirile locuitorilor pământului, şi pământul va da sângele pe faţă şi nu va mai acoperi uciderile” Isaia 26:20-21

Vă mulțumim pentru înțelegere, colaborare și supunere.

Cu aleasă prețuire Conducerea Bisericii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.